Hoppa till innehållet

Recept

Laga vilt - mat som tar ut svängarna

Kloka hem

Vilt till middag är lyxigt och ännu lyxigare blir det när man tar ut svängarna lite extra med influenser från andra länder. I kokboken Laga mera vilt hittar du råvaror från skog, hav och mark och från norr till fjärran. Varför inte testa Pad Kra Pao, en populär thailändsk rätt, men med viltfärs?

PAD KRA PAO

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per månad

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Årsprenumeration

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Alla nummer av Kloka hem
  • Läs tidningen digitalt när du vill
  • Läs låsta artiklar på klokahem.etc.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln