![](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/2022011113018_d42ed0fdea2422f55383b3c53758b381fcface7d9bb78d6353fcd4cd46311d3a.jpg)
Kloka hem
Vilt till middag är lyxigt och ännu lyxigare blir det när man tar ut svängarna lite extra med influenser från andra länder. I kokboken Laga mera vilt hittar du råvaror från skog, hav och mark och från norr till fjärran. Varför inte testa Pad Kra Pao, en populär thailändsk rätt, men med viltfärs?![Nina Gergi](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/nina-gergi_a78f640adbb3617d74a363c8baa758c8d04fc124.jpg)
Nina Gergi
Text
PAD KRA PAO
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Betala per månad
Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.
Årsprenumeration
Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.
![Nina Gergi](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/nina-gergi_a78f640adbb3617d74a363c8baa758c8d04fc124.jpg)
Nina Gergi
Text