Hoppa till innehållet

Inspiration & design

Kökschefens knep: Få ditt barn att äta grönsaker

Kloka hem

Björn Wahlund är kökschefen som gjorde menyn grönare på Riche men att få sonen Hanse att äta grönt var inte lika enkelt.

När Björn Wahlund, till yrket kock och kökschef för flera av Sveriges mest prestigefyllda kök, införde mer veganskt, mindre protein och mer säsongsbetonat på klassiska Gondolen var det en del som höjde på ögonbrynen. Restaurangen som var känd för sina ”redarluncher” med tillhörande nubbe skulle väl inte börja servera mera grönt? Men Björn stod på sig.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per månad

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Årsprenumeration

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Alla nummer av Kloka hem
  • Läs tidningen digitalt när du vill
  • Läs låsta artiklar på klokahem.etc.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser