Kloka hem
Den ekologiska bönpastan har gått från att vara en specialprodukt i hälsokostbutikerna till att breda ut sig allt mer i matbutikernas pastahyllor. Men hur smakar pastan egentligen? Kloka hem har testat sju olika sorters bönpasta.Från början var det eko-företaget A la Eco som lanserade ekologisk pasta gjord på gröna sojabönor (edamame), vita sojabönor och svarta bönor. Bönpastan gjorde snabbt succé i hälsosverige. I och med att den är hög på protein, glutenfri och är vegansk passar den väl in i den kosttrend som just nu är dominerarande. Sedan A la Eco lanserade sina produkter för några år sedan har produkterna exploderat på marknaden. Numera finns det en rad producenter som alla säljer flera olika varianter av bönpasta.
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Betala per månad
Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.
Årsprenumeration
Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.