Hoppa till innehållet

Inrikes

Våga laga fisk

Stjärnkocken Tommy Myllymäki.
Stjärnkocken Tommy Myllymäki. Bild: Bild: Charlie Drevstam

Kloka hem

Att laga mat med fisk behöver varken vara krångligt eller svårt. Det menar stjärnkocken Tommy Myllymäki, som är aktuell med kokboken Fisk och skaldjur.

Tommy Myllymäki påbörjade sin yrkesbana som kock hos Erik Lallerstedt och har även arbetat hos Karin Fransson och Pontus Frithiof. Han korades till Årets kock 2007 och gav ut sin första kokbok 2013 (Såser). Nu har han gjort boken Fisk och skaldjur.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per månad

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Årsprenumeration

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Alla nummer av Kloka hem
  • Läs tidningen digitalt när du vill
  • Läs låsta artiklar på klokahem.etc.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser