Hoppa till innehållet

Inrikes

Den nya vegan-maten

Bild: Bild: David Sjölin/Max Ström

Kloka hem

Efter att ha dominerat det svenska köket i flera år får köttrenden nu se sig slagen av den ”nya veganismen”. En av matinspiratörerna är Jenny Mustard, aktuell med kokboken New vegan – Det nya veganska köket.

Jenny Mustard själv blev vegan av etiska själv ­– djuren, för miljön och för en mer rättvis fördelning av jordens resurser – och trodde länge att det skulle bli en uppoffring. Efter åtta år som vegan kan hon konstatera ett det blev tvärt om.  

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per månad

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Årsprenumeration

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Alla nummer av Kloka hem
  • Läs tidningen digitalt när du vill
  • Läs låsta artiklar på klokahem.etc.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser